Afstand van parkeerterreinen Schiphol en de terminal, waar moet je goed op letten als je een keuze maakt

Een ieder wilt natuurlijk een goeie plek vinden om hun auto te parkeren. Dat houdt ook in dat je niet ver gaat hoeven lopen om de terminal te bereiken. Maar het is een feit dat je best wel een eindje gaat moeten parkeren als je een goedkopere prijs wilt betalen. Niet een ieder vindt het nodig om veel te hoeven neertellen om je auto ergens te parkeren. Lees verder om alle parkeerterreinen door te nemen.

Meestal hoef je niet ver te lopen bij Kort Parkeren. Het is voor mensen die voor minder dan een uur of 2 hun auto daar willen parkeren en het ligt dan dicht bij de terminal. Dat is ook het geval bij P1 Kort Parkeren van Schiphol. Wil je lang parkeren? Dan moet je bij P1 Holiday Parking, P3 Lang Parkeren/Terrein en P4 Basic Parkeren zijn. P1 ligt ook niet te ver van de terminal. Te voet kun je het wel hooguit binnen 6 minuten bereiken. Maar de andere parkeerterreinen liggen wel ietsje verder.

Je hebt verschillende parkeerterreinen

Bij de P3 garage, P3 terrein en P4 terrein geldt shuttle parkeren Schiphol. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te lopen, maar dat je met een shuttlebus naar de terminal wordt gebracht. Hier hoef je niet te sjouwen met je bagage. Er is een bagage uitlaatpunt waar je je bagages kunt achterlaten voordat je je auto gaat parkeren.

Gemakkelijk lang parkeren op Schiphol is niet moeilijk meer

Daarnaast heb je ook de optie om het werk aan iemand anders over te laten wanneer je gebruik maakt van Valet Parking. Je komt aan bij het vliegveld, geeft de sleutel aan iemand anders zodat die de auto voor je kan parkeren. Jij loopt lekker naar binnen en wacht op je vlucht. Ga je bij Schiphol lang parkeren, dan wilt je natuurlijk dat er goed op je auto gelet wordt en dat niemand het voor een joyride gaat nemen. Bij Schiphol kun je rekenen op 24/7 uur camerabeveiliging. Ze werken ook met GPS-tracker en kilometerregistratie om je je gerust te stellen.