hitandrun  FLYER DEF Vrijdag 20 mei, opening Hit & Run expo

‘Hit & Run’ expositie
20 mei – 28 juni 2011

Opening: 20 mei 2011 16:00 – 20:00

Kunstenaars:
Michiel v.d. Born
Jelmer Noordeman
Chris Versteeg
Nadia van Luijk
Thijs Kelder

Locatie:
Bazar Bizar Hit & Run Gallery, NS Station Rotterdam Blaak verdieping -1

Van 20 mei tot 28 juni 2011 is in de Bazar Bizar Hit & Run Gallery de  groepstentoonstelling ‘Hit & Run’ te zien. Voor ‘Hit & Run’ selecteerde Bazar Bizar werk van 5 hedendaagse kunstenaars wiens werk qua thematiek en stijl verschilt, maar wordt verbonden door hun invloeden uit de graffiti, hiphop, typografie en grafische vormgeving. Naast bestaand werk van de kunstenaars is er ook is er veel werk speciaal voor deze expositie gemaakt.

In de Hit & Run Gallery kan men zich verder vergapen aan gelimiteerde zeefdrukken, schilderijen, grote collectie t-shirts, en andere rariteiten van vele jonge ontwerpers en kunstenaars. In de ruimte die zich in het hart van het station bevind, kun je ‘onthaasten’ en even ontsnappen uit de drukke en gehaaste sfeer van het Rotterdamse station. In de ‘Hit & Run’ gallery zijn wisselende exposities, film, bijzondere muziek- en theater optredens te zien. Hou hiervoor de website www.bazarbizarrotterdam.nl in de gaten.

Muziek:
Dj Beatnologic (Lowriders, Ghettoblaster)
www.beatnologic.com

Dj Gees Voorhees
www.geesvoorhees.com

Michiel v.d. Born
Michiel van der Born studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Daar kwam hij in aanraking met de complexe en interessante wereld achter de letters. Tijdens deze studie las hij alles over typografie en letterontwerpen en begon op een heel andere manier naar letters te kijken. Hij las ze niet alleen, maar onderwierp ze aan een grondige inspectie.
www.26characters.com

Jelmer Noordeman
Actief als illustrator In Rotterdam.In zijn werk schemert tussen de komische en speelse beelden een zekere naargeestigheid door. In deze wereld wordt perfectie dusdanig benadrukt dat er een hoop details verloren gaan. Juist door zijn illustraties op te blazen, wil hij de schoonheid van de imperfectie laten zien.
www.jelmernoordeman.com

Chris Versteeg
Chris Versteeg werkt als grafisch ontwerper en is daarnaast actief als kunstenaar. Zwaar workaholic. In het werk komen vaak absurde monsters voor met een gemiddelde aaibaarheidsfactor. Op 90% van de doeken vloeien kots, bloed, rook en gal rijkelijk samen. Sinds 2003 deel van Lastplak.
cversteeg.nl

Nadia van Luijk
Nadia van Luijk  schildert al jaren voorbij de randen van het canvas. Continu zoekt zij op uiteenlopende manieren naar de grenzen van de schilderkunst, om die vervolgens op haar eigen wijze te overschrijden. Zo verweeft zij modevormgeving met haar schilderen in ‘ArtWear’, verzorgd ze naar performance neigende live-painting sessies en zoekt ze regelmatig de dialoog op met kunstenaars uit andere diverse disciplines.Haar fascinatie voor oude en traditionele culturen is een alomvattende inspiratie.
www.nadiavanluijk.com

Thijs Kelder
Thijs Kelder werkt als zelfstandig ontwerper/ kunstenaar en is verbonden met het Dstruct  & Lowriders collectief. Binnen het kunstenaarscollectief Dstruct, dat bestaat uit muzikanten, ontwerpers is Thijs Kelder de persoon die de autonome vormgeving voor kunstprojecten verzorgt. Dstruct heeft zijn roots liggen in de wereld van de ‘underground’ en de ‘stickercultuur’ en bekendheid gekregen met opvallende zwart/wit-ontwerpen.
www.dstruct.nl www.studioruwdata.nl

Openingtijden:
Maandag t/m vrijdag: 17:00 tot 19:00 uur
Zaterdag: zie de site voor speciale aankondigingen
Zondag: gesloten

Station Rotterdam Blaak, Verdieping -1