Pilot – Camping Heijplaat
17 en 18 juni

Campingheijplaatsite Pilot   Camping Heijplaat

Driedaagse preview unieke stadscamping in Tuindorp Heijplaat

Met trots presenteren de Academie van Bouwkunst en Stichting Bazar Bizar deze eerste preview van Camping Heijplaat, van vrijdag 17 tot zondag 19 juni, niet toevallig rond de Dag van de Architectuur. Bezoekers van binnen en buiten Rotterdam zijn van harte welkom op deze unieke plek in Rotterdam!

Cadeautje
Vorig jaar werd het zaadje voor Camping Heijplaat geplant. De Academie van Bouwkunst wilde in hun jubileumjaar een cadeautje geven aan Rotterdam. Tijdens een korte en intensieve workshop kwamen Academie-studenten met het lumineuze idee voor een stadscamping op Heijplaat. De Academie en Bazar Bizar, het jaarlijkse zomerse kunstfestival in Oud-Charlois, sloegen de handen ineen en deze zomer start het festival met een driedaagse preview.

Bazar Bizar zorgt voor de artistieke programmering met Rotterdamse performers en kunstenaars. Na acht geweldige jaren in Oud-Charlois steekt de organisatie nu de Waalhaven over om voor kampeerders, bezoekers en Heijplaters een uitdagend programma samen te stellen. Zoals altijd staat Bazar Bizar voor onverwachte, unieke en interactieve acts en activiteiten. Van een live-datingshow waarbij een aardbei gekoppeld wordt aan een Nintendo-controller tot een theatraal ontbijt tot een camping-bootcamp. Laat je verrassen! Er zijn activiteiten voor jong en oud. Academiestudenten hebben de toegangspoort en de lay-out voor de camping gemaakt.

Toegang tot het festival is gratis. Een overnachting met je tentje kost 15 euro per p.p. Bij succes komt de camping volgend jaar terug en dan misschien wel voor drie maanden!

Tijd en plaats
(Pilot) Camping Heijplaat
Adres: Corydastraat 41 (bij de Gymzaal)
Vrijdag 17 juni 16:00 – 22:00 (officiële opening 17:00)
Zaterdag 18 juni 13:00 – 22:00
Zondag 19 juni  09:00 – 12:00

Heijplaat, Rotterdam
Facebook-event
Koop hier je tickets online.

De tickets gaan per persoon. We hebben plek voor 40 tenten.
Vragen / Contact – campingheijplaat@gmail.com

Deze pilot van Camping Heijplaat is een initiatief van De Academie van Bouwkunst en Stichting Bazar Bizar.

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Mya, Popunie, Job Dura Fonds, Van Omme & De Groot en Erasmusstichting.