Bazar Bizar is een kunst en muziekmarkt georganiseerd door Stichting Bazar Bizar.

Bazar Bizar biedt kunstenaars, creatievelingen, theatermakers en muzikanten een dag lang een podium waarop zij hun kunst en creaties kunnen vertonen en aanbieden. De Wolphaertstraat zal op deze dag gevuld zijn met een kunst en muziekmarkt waarop meer dan 50 bekende en minder bekende kunstenaars en vormgevers hun kunst en objecten tentoonstellen en verkopen. Tientallen marktkramen zullen de straat vullen met o.a. kleding, schilderijen, zeefdrukken, sieraden, designertoys, en nog veel meer.

Naast alle beeldende kunst besteedt Bazar Bizar ruime aandacht aan muziek en theater. Deze optredens zullen plaats vinden op straat tussen de marktkramen of in de tuin van de Wolfart. Vernieuwende theater en muziek optredens, bij voorkeur van Rotterdamse bodem, krijgen hier aandacht van het publiek. Doordat theater en muziek niet op een podium plaats vindt maar gewoon op straat tussen het publiek zal er een samenspel ontstaan tussen het publiek en de artiesten.

Bestuur:
Hilde Smedinga: secretaris

Team:
Angeliek Vermonden
: zakelijk directeur
Pascal Walhof: creatief directeur

Vormgeving:
Job Bos

Pers:
Welkom op de perspagina van Bazar Bizar. Hier kunt u persberichten, foto’s van optredende artiesten en logo’s downloaden.
Heeft u vragen, neem contact op met Pascal Walhof van Stichting Bazar Bizar:

email: bazarbizar (at) gmail dot com