blaak1 Vrijdag 8 april 2011 Hit & Run gallery Station Blaak

!!!

LET OP:
Bazar Bizar ‘Hit & Run’ gallery heeft vertraging wegens technische storing. Excuses voor het ongemak.

Door technische problemen kan de opening van de Hit & Run Gallery op NS Station Blaak te Rotterdam komende vrijdag 1 april helaas niet doorgaan en zal verplaatst worden naar vrijdag 8 april van 17.00 tot 20.00 uur.

Voor actuele informatie of vragen kunt u kijken op www.bazarbizarrotterdam.nl of een email sturen naar bazarbizar@gmail.com.

Hopelijk tot dan!

Bazar Bizar ‘Hit & Run’ gallery
Opening vrijdag 8 april, 17.00 tot 20.00 uur.
8 april t/m 1 juli 2011

!!!

Onthaasten bij de Bazar Bizar ‘Hit & Run’ gallery op NS station Rotterdam Blaak

Vanaf vrijdag 8 april opent de ‘Hit & Run’ gallery op station Rotterdam Blaak. De tijdelijke gallery is een initiatief van Stichting Bazar Bizar.

Bazar Bizar ‘Hit & Run’ gallery
Bazar Bizar neemt zijn intrek in het oude leegstaande kaartverkoop/service loket op station Rotterdam Blaak. Zij toveren deze oude locatie voor 3 maanden om tot een inspirerende en kleurrijke expositieruimte. Binnen kan men zich vergapen aan gelimiteerde zeefdrukken, schilderijen,grote collectie t-shirts, en andere rariteiten van vele jonge ontwerpers en kunstenaars. In de ruimte die zich in het hart van het station bevind, kun je ‘onthaasten’ en even ontsnappen uit de drukke en gehaaste sfeer van het Rotterdamse station. In de ‘Hit & Run’ gallery zijn wisselende exposities, film, bijzondere muziek- en theater optredens te zien. Hou hiervoor de website www.bazarbizarrotterdam.nl in de gaten.

Stichting Bazar Bizar
De stichting Bazar Bizar biedt al een aantal jaar kunstenaars, creatievelingen, theatermakers en muzikanten een podium. Zo is er de jaarlijkse Bazar Bizar, kunst & muziekmarkt, die in 2011 op 25 juni plaatsvindt in de Wolphaertstraat in Rotterdam. In 2010 opende Bazar Bizar een tijdelijke MINIshop met expositieruimte op de Meent binnen het project ROT(T)TERDAM van Roodkapje. Ook won Bazar Bizar in 2010 de door Rotterdam Festivals en NL10 uitgegeven award voor het leukste kleinschalige festival van Rotterdam; de Gouden Grasspriet.

NS geeft vorm aan Pop up concept
Met de ‘Hit & Run’ gallery op Rotterdam Blaakt geeft NS een verdere invulling aan het pop up concept, waarmee NS reizigers en passanten willen verrassen. Door leegstaande ruimtes tijdelijk in te vullen hoopt het bedrijf het verblijf op het betreffende station te veraangenamen. In dat streven heeft NS in Bazar Bizar de juiste samenwerkingspartner gevonden.

Bazar Bizar ‘Hit & Run’ gallery
8 april t/m 1 juli 2011

Openingtijden:

Maandag t/m vrijdag: 17:00 tot 19:00 uur
Zaterdag: zie de site voor speciale aankondigingen
Zondag: gesloten
Station Rotterdam Blaak, Verdieping -1