Een zomers kunstfestival met vermaak en vertier uit alle windstreken. Bazar Bizar brengt kunst, muziek, lekker eten en performances bij elkaar.
Laatste nieuws
Koop hier je tickets!

Koop hier je tickets!

De kaartverkoop is gestart. Let wel je kan alleen met een tent komen. Voor campers of andere objecten stuur een mail naar campingheijplaat@gmail.com Koop hier: http://eventix.nl/event/17869 je tickets online.
Bazar Bizar 2015 foto's zaterdag 11 juli: door Ricky Doornbos

Bazar Bizar 2015 foto’s zaterdag 11 juli: door Ricky Doornbos

Bazar Bizar 2015 foto's vrijdag 10 juli: door Ricky Doornbos

Bazar Bizar 2015 foto’s vrijdag 10 juli: door Ricky Doornbos

         
Bazar Bizar 2015 foto's door Marije van Woerden

Bazar Bizar 2015 foto’s door Marije van Woerden

Bazar Bizar 2015 foto’s door Marije van Woerden Bazar Bizar was dit jaar weer een feestje met mooie muziek, theater, kunstenaars en meer! Bekijk hier de foto’s die Marije op zaterdag 11 juli maakte!
Underbelly

Underbelly

Underbelly is de nieuwe gedaante van de WORMshop uit Rotterdam, die ook bij eerdere edities op Bazar Bizar verscheen. Underbelly houdt van eigenaardige geluiden en van de underground. Dit alles in de vorm van mooie en bijzondere LP’s, tapes, zines en lawaai-apparaten. Ook om zelf uit te proberen! www.underbelly.nu  
Kwad Artworks

Kwad Artworks

Joyce is de kunstenaar achter Kwad Artworks. Ze maakt allerlei wezens en portretten. Haar werk is herkenbaar aan het gebruik van felle kleuren en extensief lijnwerk en is gespecialiseerd in tekeningen, canvaswerk en illustratie maar je kunt haar ook vragen voor ander soort schilderwerk. Heb je een tafel, een muur of een scooter die je...
Stempelshirt

Stempelshirt

Stempelshirt stempelt met alles wat los en vast zit maar voornamelijk met spatlappen van vrachtwagens. Onder het motto ‘shirtje uit/shirtje aan’ verandert je saaie shirt in no time in een hip exemplaar. dus trek ‘m uit of neem een shirtje mee-> alles behalve zwart  
Rag Mob

Rag Mob

Rag Mob Op zaterdag wordt de spits afgebeten door de heren van Rag Mob. Bluegrass, country en andere Americana, all the way from The West Coast of Holland! Yee-haw!
The Lumes

The Lumes

The Lumes! Dit jonge trio uit Rotterdam speelt nihilistische, hypnotiserende, wavy rock. Vrijdagavond kan je ze bewonderen.
Club Wellness

Club Wellness

There is a new club in town. Perfectie en exclusiviteit zijn key voor Club Wellness en het personeel kent geen grens als het gaat om uw genot. Bemachtig een plekje tijdens Bazar Bizar en reken op hoogstaand entertainment, ontspanning en verzorging die tot diep in de puntjes reikt… www.clubwellness.eu
Dead Cat Stimpy

Dead Cat Stimpy

Dead Cat Stimpy opent het festival aankomende vrijdag met zijn one-man rockabilly extravaganza! Een betere met-de-deur-in-huis-binnenkomer kunnen we ons niet wensen.
PROGRAMMA BAZAR BIZAR 2015

PROGRAMMA BAZAR BIZAR 2015